Румен Гайтански – Вълка е изправен пред голям“ проблем в

...
 
Румен Гайтански – Вълка е изправен пред голям“ проблем в
Коментари Харесай

Вълка с голям проблем в Гърция, няма...

 

Румен Гайтански – Вълка е изправен пред „ огромен “ проблем в Гърция. Запознати настояват, че Гайтански, чийто противозаконни парцели край Искъра през вчерашния ден бяха разрушени след искане от Столична община, има и съществени проблеми в южната ни съседка. Бизнесменът се оплаквал, че нямало къде да дебаркира лодката си, тъй че да му бъде на разположение до парцела му в комплекса „ Сани “.

 

Нека напомним, че преди няколко години Вълка закупи за няколко милиона първокласна къща в баровския комплекс „ Сани “ намиращ се на първия ръкав на Халкидики. Баровецът в този момент обаче имал нов проблем, че нямало къде да дебаркира с лодката си наоколо до новата си имотна облага. Оказало се, че марината в „ Сани “ била прекомерно дребна за голямата лодка на Вълка. Досега Румен Гайтански държал голямото си „ плаващо знамение “ на марината на „ Порто Карас “, която обаче се намира на втория ръкав на Халкидики, Ситония.

Марината в " Сани "

След като закупил първокласната си къща в „ Сани “ обаче, предприемачът и брачната половинка му Ася желали лодката да им е на разположение. За да могат да обикалят с другари гръцките острови. Тъй като обаче се оказало, че няма къде голямата яхта да дебаркира за непрекъснато, Вълкът решил и командировал дребния си транспортен съд на първокласната марина в Монако.

 

Марината в " Порто Карас "

„ Царят на боклука “ се оплакал пред свои приятели, че лятото ще би трябвало да обикаля крайбрежието на Франция и Италия,. Вместо китните острови на Гърция.

Марината в Монако

 

 

Автор: mediamall.info

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР